Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Vi söker nu en teknisk säljare till vår nya satsning, Trimble Buildings, inom Trimtec Solutions. Du kommer få vara med på en spännande resa och vara med och bygga upp ett nytt segment i vårt företag. Har du en teknisk bakgrund och trivs med att etablera nya kontakter så kan det här vara den rätta utmaningen för dig!

Vad kommer tjänsten att innebära?
Trimtec-gruppen satsar nu inom Trimbles segment Buildings och etablerar sig övergripande i Sverige. Du kommer vara med och bygga upp ett nytt försäljningssegment där program och tjänster inom BIM/VDC och projektering är produkten.

Vi tror att våra kunder kommer att finnas över hela Sverige var på det kommer förekomma resor i tjänsten. Det innebär även att placeringen för tjänsten kan anpassas då vi har kontor över hela Sverige. Vårt huvudkontor är i Kista. Rollen kommer mestadels vara på något av våra kontor men till vissa kunder kan det innebära resa.

Trimtec har en stor kundkrets och vi vill nu utveckla våra kunder inom mjukvaruområdet så vi ser att tjänsten kommer innebära att utveckla både nya och etablerade kunder.

Vem är det vi söker?
Vi söker dig som brinner för teknik, som följer med i den tekniska utvecklingen och ser fördelarna vad AI och MR kan ge för möjligheter. Vi tror att du har en teknisk utbildning inom bygg eller motsvarande yrkeserfarenhet.

Rollen innebär stor kontakt med människor så du trivs med kundkontakt, att få vara våra kunders tekniska expertis och på bästa möjliga sätt se hur vi kan få kunden att utvecklas. Då vi bygger upp detta segment inom Trimtec Solutions så kommer tjänsten innebära nya processer och kunder så det finns möjlighet att vara med och påverka och skapa något nytt spännande inom vårt företag.

Sök tjänsten idag!
Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår personalansvarig Anna-Carin Klaar på tel. 08-633 63 87 alternativt anna-carin.klaar@trimtec.se

Vi ser gärna en ansökan med CV till info@trimtec.se senast den 25 oktober. Har du inget färdigt CV, kontakta oss så tar vi en första muntlig kontakt.
Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du ansöker snarast och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Om Trimtec-gruppen
Trimtec-gruppen är en auktoriserad distributör för Trimble i Sverige.
Vi säljer och marknadsför Totalstationer, GPS/GNSS, bygg & anläggningslaser samt mättillbehör till branschen. Trimtec-gruppen finns idag på sju orter och vi är drygt 45 anställda, från Malmö till Umeå vilket innebär att vi är ett företag med många kompetenser inom service, support och försäljning.

Vi är idag i ett expansivt skede och startar nu upp ett nytt segment inom Trimtec Solutions där vi ser att kunderna efterfrågar en helhetslösning av våra produkter. Trimble är ett världsledande företag inom tillverkning av GPS/GNSS, Totalstationer, Laser, mjukvaror och maskinstyrning.

Annonsen som pdf