Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Trimtec-gruppen med Bewag och Trimtec, är auktoriserade distributörer för Trimble i Sverige.
Vi säljer och marknadsför Totalstationer, GPS/GNSS, bygg &anläggningslaser samt mättillbehör till branschen. Trimtec-gruppen finns idag på sex orter och vi är 41 anställda, från Malmö till Umeå. Vi är idag i ett expansivt skede och behöver förstärkning inom området bygg och anläggningsbranschen, både till slutkund, återförsäljare och maskinuthyrare.
Trimble är ett världsledande företag inom tillverkning av GPS/GNSS, Totalstationer, Laser-mjukvaror och maskinstyrning.
Trimble-produkter användas idag i över 150 länder. Med utveckling och tillverkning verkar man med över 3000 anställda i 35 länder.

Trimtec-gruppen förstärker ytterligare med en säljare inom bygg- och anläggningsbranschen. Som säljare inom Trimtec-gruppen så är det viktigt att bygga relationer med våra kunder.
Rollen innebär att sätta sig in i kundernas behov och säkerställa att kunden får rätt anpassad utrustning. Du ansvarar för att produkterna marknadsförs och du deltar även i mässor och andra försäljningsaktiviteter. Då vi har en hög servicenivå ingår det även att utbilda våra kunder. Tjänsten innefattar även att supportera våra produkter inom bygg & anläggningslaser med tillbehör men även vårt övriga sortiment. Personen vi söker bör ha erfarenhet från branschen som mätningstekniker/utsättare, byggare/anläggare, maskinuthyrning eller säljare i branschen. Du bör vara praktiskt lagd samt ha goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Utbildning sker i Sverige och i viss mån även utomlands. Vi erbjuder attraktiva anställningsvillkor samt tjänstebil. Vi ger dig en gedigen produktutbildning. Övernattningar i tjänsten förekommer.

Som person så trivs du med att kunna arbeta självständigt och att kunna ta egna beslut. Det är för dig naturligt att kunna skapa goda relationer med kunder, leverantörer och kollegor.

Tjänsten är placerad i Malmö. Du bearbetar företag främst i södra Sverige men även i övriga delar av landet. Huvudkontoret är placerat i Kista i Stockholm.

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår försäljningschef Johan Carlsson på tel. 070-528 17 41 eller vår VD Peter Hammarbäck på tel. 070-250 08 53.

Skicka din ansökan med CV till info@trimtec.se senast den 16 juni. Vi ser gärna att du ansöker snarast då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!