Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

I en tid när effektivitet är grundläggande är vi många som uppskattar fördelarna med att handla online. Vi har pratat med en av våra nöjda webbshopskunder.

Joakim Ammarox är Affärsområdeschef på Exact i Malmö sedan 10 år tillbaka.
– Det finns en stor bredd inom företaget som vi är väldigt stolta över. Vi är specialister inom mätteknik och är ett av norra Europas största företag inom det området.

– Vi gör allt inom mätning: scanning, flyger med drönare, jobbar med gruvor, sitter som beställarstöd och håller i utbildningar för andra mätare bland annat.

– Vi äger egna skanningsutrustningar från olika märken, en del från Trimble. Våra medarbetare väljer själva vilken utrustning de jobbar med utifrån vad de känner sig bekväma med.

Ledarskap med hjärtat

Inom Joakims roll ingår personalansvar och han har ett stort intresse för ledarskap och för att utvecklas inom ämnet.

– Jag har valt att fokusera på ledarskap. Det intresserar mig och jag har jobbat mycket med det ända sedan jag började genom att gå utbildningar som gett mycket självinsikt i hur man själv fungerar och hur man kan utveckla sig själv.

– Man ska leda från hjärtat, då når man bäst resultat. Om man kan leda med passion får man både medarbetare och kunder med sig. Öppenhet och ärlighet kommer man längst med.

Lång erfarenhet

Joakim har en gedigen bakgrund med över 17 år i branschen. Innan han kom till Exact jobbade han med stora infraprojekt som Citytunneln i Malmö exempelvis. Under två år jobbade han även Off shore med vindkraftverk ute på havet och var arbetsledare på Skanska under ett par år. I hans nuvarande roll arbetar han med sälj, avtal, offerter, rekryteringar och inköp.

Flera fördelar med online-shopping

Vad handlar du från Trimtecs-webbshop?
– Jag klickar hem de artiklar vi behöver i vår dagliga produktion. Det jag handlar mest är mätspray, olika sorters markeringsmaterial, prismor och tillbehör.

– Vi har handlat online i jättemånga år. Jag tycker att det är otroligt smidigt.

Fördelar med att handla online?
– De största fördelarna är att jag kan handla från kontoret. Jag sparar verkligen tid och vi får oftast leveransen väldigt snabbt. Tiden behöver man till annat än att köra mellan olika butiker. Det gäller de flesta av våra inköp, vi handlar det mesta på nätet. Det är väldigt smidigt.

– Vi jobbar i en bransch som är väldigt dynamisk och mycket kan förändras från dag till dag. Behov uppstår allt eftersom och då är det tryggt att veta att man kan få det man behöver väldigt fort. Leveranserna brukar vara snabba och det är vi tacksamma för.

Samtidigt uppskattar jag den personliga kontakten när vi får demos på plats och möjlighet att ställa frågor kring nya produkter exempelvis.

Här klickar du dig direkt till Trimtecs e-handel