Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Ni har väl inte missat att Trimtec nu erbjuder ett helt nytt utbildningspaket av kurser i Trimble Business Center? Utbildningarna är uppdelade i fyra delar som motsvarar de olika programversionerna av TBC. Detta möjliggör för dig som kund att på ett enkelt sätt välja vilken kurs som är mest relevant för att fylla i just dina kunskapsluckor och öka din produktivitet.

Kurserna kommer att gå mellan den 23 september och 14 oktober och ni finner de aktuella datumen tillsammans med mer information om de olika kurserna.

Kurserna kommer i höst att hållas digitalt. Vi rekommenderar att ni går kursen direkt när den hålls, men om ni har svårt att sätta av den tid som behövs finns nu även möjlighet att få tillgång till kursmaterialet under en begränsad tid efter kurstillfället.

Intresserad av on-demandkurser?
När det gäller kurserna nedan kan du anmäla intresse till kurs@ så bokar vi in ett datum som passar dig. Det är bra om du har gått Grundkurs i Trimble Business Center eller Trimble Access innan du går kurserna, alternativt att du har skaffat likvärdig kunskap på annat håll.

Trimble Business Center
• Efterberäkning av statisk GNSS-data
• Nätutjämning byggnät

Trimble Access
• Planering och genomförande av statisk GNSS mätning
• Väglinje

Välkommen med din anmälan!