Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Den 1 april 2013 klev Petter Hoffmann för första gången in på Trimtec för att börja sitt nya jobb. Nu har det gått hela 10 år och detta vill vi såklart fira med en intervju av Petter.

Petter Hoffman, Regionchef, firar 10 år på Trimtec.

Hej Petter! När började du på Trimtec?

Jag började 2013.

10 år på Trimtec, det är värt att fira! Idag jobbar du som regionchef i Malmö. Har du gjort det hela tiden?

Nej, jag började som säljare. Min specialinriktning var GIS och Drönare.

Hur har företaget utvecklats medan du varit här?

Det har växt både personalmässigt och affärsmässigt, från att vara ett medelstort företag till att bli en stor och självklar aktör inom försäljning av mätutrustning. Utvecklingen har också gått från att övervägande handla om hårdvara till att fokusera på mjukvara i större utsträckning. Trimble har haft en stark utveckling inom mjukvara och den har vi på Trimtec tagit till oss.

Vad gjorde du innan du kom till Trimtec?

Jag har en lång karriär inom arkeologi, 12 år närmare bestämt. Jag sysslade med inmätning och digital dokumentation och använde den typen av produkter som Trimtec erbjuder. Det var ett stort steg för mig att gå från ren arkeologi till att arbeta med teknik, men jag kom snabbt in i arbetet och har inte ångrat mig!

Vad är roligast med att jobba på Trimtec?

Att man har gamla kollegor som kunder. Jag får mitt arkeologiska intresse tillfredsställt genom att prata med dem och föreslå ändringar som passar bra för arkeologer.

Något som är spännande är den stora variationen i arbetet och att kunderna har så olika bakgrunder och behov. Det gör jobbet roligt. Samtidigt trivs jag med att Trimtec är ett framåtriktat företag, öppet för nyheter.

Vi ska ju inte glömma hur trevligt och roligt vi har tillsammans på jobbet, bra kollegor och verkligen ingen söndagsångest här inte.

Har du något mer du vill berätta om?

Trots att jag jobbat 10 år på Trimtec har jag svårt att hitta något tillfälle då det inte varit roligt att gå till jobbet.

Jag känner en personlig stolthet över vad vi som företag har uträttat under de här åren. Det kommer bli spännande att se vad framtiden har att erbjuda!

Då tackar vi för intervjun och önskar Petter minst 10 härliga år till på Trimtec!