Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Sedan  några veckor tillbaka har vi en ny Spectra-säljare på Trimtec, nämligen Robert Gustafsson. Vi vill alla lära känna Robert lite närmare så här kommer en kort intervju med honom.

Var bor du och varifrån kommer du?

-Jag är född i Stockholm och bor för närvarande i Stortorp/Trångsund, söder om Stockholm. Dock har jag ett lantställe mellan Östhammar och Hallstavik där jag och min fru Lena spenderar mycket tid.

Vad har du för bakgrund?

-Kortfattat kan man säga att jag är fordonstekniker i grunden, har en nästan klar juristutbildning i bagaget men framför allt har jag hela mitt liv jobbat som säljare. Det är i den rollen jag trivs som bäst. Närmast kommer jag från Aco Nordic.

Vad kommer du att göra på Trimtec?

-Jag kommer jobba som Spectra-säljare och utgå från Kista-kontoret.

Vad gör du på fritiden?

-Jag har sen min ungdom, då jag tillbringade somrarna i Värmland, ett stort intresse för att vistas i naturen. Jag håller på med odling, jakt och fiske. Förra sommaren byggde jag ett stort växthus vid vårt lantställe och jag har också byggt en jordkällare. Tidigare hade vi segelbåt men nu går den mesta fritiden åt att bygga och fixa på landet. Det är där vi ska bo som pensionärer och kanske blir vi till och med självförsörjande på mat.

Då återstår bara att säga varmt välkommen till Robert! Hoppas du ska trivas hos oss i många år framöver!