Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Trimtec-gruppen är en auktoriserad distributör för Trimble i Sverige. Vi säljer och marknadsför Totalstationer, GPS/GNSS, bygg & anläggningslaser samt mättillbehör till branschen. Trimtec-gruppen finns idag på sju orter och vi är drygt 45 anställda, från Malmö till Umeå. Vi är idag i ett expansivt skede och behöver förstärkning inom området bygg och anläggningsbranschen, både till slutkund, återförsäljare och maskinuthyrare. Trimble är ett världsledande företag inom tillverkning av GPS/GNSS, Totalstationer, Laser-mjukvaror och maskinstyrning.

Trimtec-gruppen växer och vi söker därför en säljare inom bygg- och anläggningsbranschen till Stockholm/Mälardalen. Som säljare inom Trimtec-gruppen är det viktigt att bygga relationer med våra kunder. Rollen innebär att kunna sätta sig in i kundernas behov och säkerställa att kunden får rätt anpassad utrustning. Du ansvarar för att produkterna marknadsförs hos våra kunder och du deltar även i mässor och andra försäljningsaktiviteter. Då vi har en hög servicenivå ingår det även att utbilda våra kunder.

Personen vi söker har med fördel erfarenhet från maskinuthyrning, bygg- eller mätbranschen. Du kan ha arbetat som mätningstekniker/utsättare, byggare/anläggare, platschef eller säljare i branschen. Du bör vara praktiskt lagd samt ha goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Utbildning sker i Sverige och i viss mån även utomlands. Vi erbjuder attraktiva anställningsvillkor samt tjänstebil. Vi ger dig en gedigen produktutbildning. Övernattningar i tjänsten förekommer.

Som person så trivs du med att kunna arbeta självständigt och att kunna ta egna beslut. Du har god struktur och är van att planera din tid. Det är för dig naturligt att skapa goda relationer med kunder, leverantörer och kollegor. Vi har många återkommande kunder som vi är måna om att hjälpa och vägleda på bästa sätt och du får även möjligheten att skapa nya relationer.

Trimtec arbetar för en jämn könsfördelning och vi önskar gärna bli ännu fler kvinnor i vårt företag.

Tjänsten är placerad enligt överenskommelse.

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår personalansvarig Anna-Carin Klaar på tel. 08-633 63 87 eller vår regionchef Magnus Stenberg på tel. 08-754 93 93.

Skicka din ansökan med CV till info@trimtec.se senast den 30 september. Vi ser gärna att du ansöker snarast då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

SÄLJARE till Trimtec i Stockholm/Mälardalen pdf