Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Elias Geokhaji är BuildingPoints nya Affärsutvecklare – varmt välkommen! Här berättar Elias lite om sig själv.

Var är du född/var bor du?
Född och uppvuxen i Stockholm, bor idag i Annedal (Bromma) tillsammans med min sambo.

Utbildning/examen/titel/yrke?
Jag är elektriker i grunden, med en traditionell start inom byggproduktion. I frustration lämnade jag dock tidigt byggbranschen, då jag upplevde en väldigt konservativ och förbättringsobenägen kultur som inte passade mig.

Efter en lyckad resa inom betalkortsbranschen som Säkerhetstekniker valde jag att packa väskan och flytta 100 mil norr till Luleå, där jag påbörjade min 3-åriga kandidatexamen inom marknadsföring.

Med en examen i bagaget flyttade jag hem till Stockholm, där jag snubblade över min dåvarande VD på Vico Software Sweden AB som introducerade mig till BIM och hur vi med hjälp av smarta verktyg kan effektivisera branschen jag en gång valde att lämna.

Med ny energi antog jag utmaningen och påbörjade en 5-årig resa på VICO Sweden & Nolliplan AB. Mina främsta ansvarsområden har varit att marknadsföra Vico Office på den svenska marknaden.

I samband med att BuildingPoint Sweden AB förvärvade Vico Office blev jag tillfrågad att ansluta till teamet som Affärsutvecklare, vilket kändes som en självklarhet!

På den privata sidan har jag oerhört breda intresseområden där jag spenderar min tid. Familj & vänner är en självklarhet, men inte minst grillning/matlagning och resor. Jag nördar gärna ned mig inom kultur, historia, arkeologi och natur. Det är alltså inte helt ovanligt att hitta mig på exempelvis museum.