Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Det är med stor tillförsikt vi introducerar nya Trimble Business Center ver:5.0. Nu har vi äntligen det kompletta verktyget som kombinerar mätningstekniska funktioner med funktioner inom bygg och anläggning. Med TBC 5.0 ger vi dig möjligheten att skriva egna kommandon och anpassa programvaran efter dina behov med hjälp av Trimble Macro Language (TML).

Med nya TBC kommer det en del nya grundlicenser där vi erbjuder dig som behöver enklare funktioner såsom import/Export av data, enklare CAD funktioner i ”Field Data” Modulen till ”Infrastructure Construction” Där du har kompletta mätningstekniska funktioner, avancerade CAD funktioner tillsammans med möjligheten att skapa kompletta och komplexa data för maskinstyrning. Förhoppningsvis gör det enklare för er att hitta rätt nivå på grundlicens som passar just era behov. Till grundlicenserna så kommer det en rad tilläggsmoduler som gör det enkelt att special anpassa dina behov såsom t.ex. Scanning, Tunnel modul eller Arial Photogrammetry.

Allt detta i kombination med nya fältprogrammet Access 2018 och Trimble Connect kan vi nu erbjuda ett enkelt och sömlöst sätt att dela data mellan varan i organisationen. Trimble Connect är den nya länken mellan kontoret och fält där man kan synka och dela data. Med Trimble Connect kan du titta på Cad ritningar, BIM modeller mät filer mm utan att ha rätt mjukvara installerad.

Har ni funderingar kring er befintliga licens eller tilläggsmodul. Kontakta oss för mer information

För mer detaljerad information om dom olika licenserna så hänvisar vi till vår hemsida www.trimtec.se eller om ni är intresserade av att få en demo av TBC slå en signal till vår support så guidar någon i teamet dig rätt i TBC världen.

Varma hälsningar
Trimtec AB