Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

SÄLJARE till Trimtec i Helsingborg

Trimtec-gruppen är en auktoriserad distributör för Trimble i Sverige.
Vi säljer och marknadsför Totalstationer, GPS/GNSS, bygg & anläggningslaser samt mättillbehör till branschen. Trimtec-gruppen finns idag på sju orter och vi är drygt 40 anställda, från Malmö till Umeå. Vi är idag i ett expansivt skede och behöver förstärkning inom området bygg och anläggningsbranschen, både till slutkund, återförsäljare och maskinuthyrare. Trimble är ett världsledande företag inom tillverkning av GPS/GNSS, Totalstationer, Laser-mjukvaror och maskinstyrning.

Trimtec-gruppen växer och vi söker därför en säljare inom bygg- och anläggningsbranschen till vårt kontor i Helsingborg. Som säljare inom Trimtec-gruppen är det viktigt att bygga relationer med våra kunder. Rollen innebär att sätta sig in i kundernas behov och säkerställa att kunden får rätt anpassad utrustning. Du ansvarar för att produkterna marknadsförs och du deltar även i mässor och andra försäljningsaktiviteter. Då vi har en hög servicenivå ingår det även att utbilda våra kunder.

Personen vi söker har med fördel erfarenhet från branschen som mätningstekniker/utsättare, byggare/anläggare, maskinuthyrning eller säljare i branschen. Du bör vara praktiskt lagd samt ha goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Utbildning sker i Sverige och i viss mån även utomlands. Vi erbjuder attraktiva anställningsvillkor samt tjänstebil. Vi ger dig en gedigen produktutbildning. Övernattningar i tjänsten förekommer.

Som person så trivs du med att kunna arbeta självständigt och att kunna ta egna beslut. Det är för dig naturligt att kunna skapa goda relationer med kunder, leverantörer och kollegor.

Tjänsten är placerad på vårt Trimtec-kontor i Helsingborg.

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår personalansvarig Anna-Carin Klaar på tel. 08-633 63 87 eller vår
säljchef Johan Carlsson på tel. 090-17 65 81. Kom gärna förbi vårt kontor i Helsingborg och prata med Christian Svensson, som kanske kan bli din kommande kollega.

Skicka din ansökan med CV till info@trimtec.se senast den 28 februari. Vi ser gärna att du ansöker snarast då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Rekrytering Helsingborg