Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Vill du utvecklas i en spännande roll inom marknadsföring, kommunikation och ledning? Här ges du möjlighet att ingå i en organisation med fokus på tekniska lösningar verksam i en framtidsbransch. Ta chansen att bli Trimtec-gruppens nya nyckelspelare! Läs mer och sök tjänsten här

Om tjänsten
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Trimtec-gruppen har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget
Trimtec-gruppen är en företagsgrupp bestående av Trimtec och BuildingPoint Sweden och är en av Sveriges största återförsäljare av mätinstrument.
Trimtec är en auktoriserad distributör för Trimbles affärsområden Geospatial Advanced Positioning och Spectra Tools (laser) och säljer samt marknadsför totalstationer, GPS/GNSS, fältdatorer, skanner, GIS-produkter samt bygglaser och mjukvaror m.m. De har också en av Sveriges modernaste hyresparker.
BuildingPoint Sweden erbjuder ett brett sortiment av mjukvaror, hårdvaror samt produkter inom Mixed Reality inom Bygg.

Företagsgruppen är en modern och platt organisation som präglas av samarbete, god kollegial gemenskap, jämställdhet och prestigelöshet. Att arbeta inom Trimtec-gruppen innebär kontinuerlig utveckling i en framtidsbransch med fokus på tekniska lösningar och system i världsklass. Vill du veta mer, läs mer om Trimtec och Building Point på respektive hemsida.

Arbetsuppgifter
Som marknadsansvarig har du en nyckelroll mellan sälj, leverantör och kund. Du har ett strategiskt ansvar för att samordna företagets produkter samt kartlägga, planera och genomföra sälj- och marknadsföringsinsatser. Affärsdriven marknadsföring är ditt fokusområde där du genom data och analys fattar medvetna beslut baserat på kundbehov, specifika målgrupper och aktuellt marknadsläge. Dina arbetsuppgifter består av att vara med och utveckla företagets varumärke, marknadsplaner och strategier tillsammans med marknadsavdelning och ledningsgrupp. Detta kan innefatta planering och genomförande av kampanjer och events, arbeta med företagsgruppens webbsidor samt utveckla kommunikationskanaler och plattformar på sociala medier. Du genomför även kundundersökningar, tar fram relevant information samt analyserar aktivitet för att konvertera digital marknadsföring till mätbara resultat. Du ansvarar även för urval, inköp och distribution av profilkläder och giveaways.

• Utveckla marknadsstrategier
• Planera och genomföra kampanjer / events
• Underhåll av webbsidor och kommunikationskanaler
• Konvertera digital marknadsföring till mätbara resultat
• Inköp och distribution

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
• Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område såsom ekonomi och marknadsföring
• Du har några års erfarenhet av liknande arbete inom marknadsföring, möjligtvis i roller som projektledare, marknadskoordinator, marknadsassistent
• Du har tekniskt intresse
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Meriterande med erfarenhet av tidigare webbansvar

Vi tror att du som söker bidrar med nya infallsvinklar och kreativa idéer samtidigt som du har kapacitet att analysera resultat. Du har ett genuint intresse för marknadsföring och driver självgående ditt arbete framåt samtidigt som du agerar lyhört och håller koll på marknadstrender och målgrupper. Att prioritera dina arbetsuppgifter effektivt ligger i din natur och du hanterar komplexa problem på ett innovativt sätt. Kommunikation är givetvis en av dina starkare sidor, både skriftligt och verbalt, där du har en förmåga att skapa hållbara relationer och effektiva samarbeten.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Marknadsansvarig, marknad, projektledning, marknadsassistent, marknadsföring, kommunikation, media, teknik, projekt, kampanjer, mätinstrument, GIS, heltid, Stockholm