Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Samhället tar nästa steg i digitaliseringen, vilket innebär att 2G- och 3G-näten kommer att ersättas av nya nät. Läs mer på Telias sida.

Det har därmed blivit dags att ta farväl av den gammal trotjänaren fältdatorn Trimble TSC3 som har hunnit bli hela 10 år gammal.

Systemet är komplext och många enheter behöver kommunicera. Uppkopplingen är central i dagens system för att ditt jobb ska flyta på. Med tiden blir ju även operativsystemet förlegat och begränsat och för att arbeta optimalt behövs idag Windows10 eller Android.

Från den 30 juni 2021 kommer det inte längre vara möjligt att teckna funktionsavtal för Trimble Access på operativsystemen Windows Mobile och Windows 7.

Ersättaren till TSC3 är TSC5, som har ett modernt operativsystem och tillgång till den senaste versionen av Trimble Access samt stödjer nästa steg i digitaliseringen.

TSC5 har större skärm och är lättare. Det finns en solskyddsfunktion, vilket gör att man ser bra även i soligt väder och det fungerar bättre än någonsin med bakgrundskartor.

Vi vet att TSC3 har varit väldigt omtyckt av många, men nu är det dags att tacka av den och blicka framåt.

Om du vill ha mer information är du välkommen att kontakta ditt närmaste Trimteckontor. ​​​​​​​