Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Är du vår nya säljare till vårt kontor i Sundsvall?
Till vårt kontor i Sundsvall söker vi nu en driven och engagerad säljare av våra produkter inom mätbranschen. Det innefattar försäljning av bland annat GPS:er, totalstationer, skanners, mjukvaror, laser och alla tänkbara tillbehör. En av våra kollegor har slutat, vilket gör att vi är måna om att ersätta denna tjänst. På vårt kontor i Sundsvall arbetar du nära kollegorna på plats, men vi är också ett stort säljteam över hela Sverige som hjälps åt och samarbetar kontoren emellan. Rollen är väldigt varierad och du kommer att möta och hjälpa våra kunder i olika branscher och verksamheter. Har du ett tekniskt intresse och trivs med att etablera nya kontakter kan det här vara den rätta utmaningen för dig!

Vad kommer rollen som säljare att innebära?
Som säljare inom Trimtecgruppen är det viktigt att bygga relationer med våra kunder. Vi har många inarbetade kundrelationer som vi är måna om att bibehålla så att kunderna får en fortsatt god service och support från oss. Det innebär att på ett ödmjukt sätt kunna förstå kundernas behov och säkerställa att kunden får rätt anpassad utrustning för sin verksamhet och uppdrag. Du träffar löpande kunder och ansvarar för att produkterna marknadsförs hos dem och att du även deltar i mässor och andra försäljningsaktiviteter. Då vi har en hög servicenivå ingår det även att utbilda våra kunder.

Kontoret du utgår ifrån finns i Sundsvall, men våra kunder i regionen finns från Örnsköldsvik i norr till Gävle i söder, men med stort fokus kring Sundsvall.

Vem är det vi söker?
Som person trivs du med att kunna arbeta självständigt och att ta egna beslut. Du har god struktur och är van att planera din tid. Det är naturligt för dig att skapa goda relationer med kunder, leverantörer och kollegor. Vi är måna om att hjälpa och vägleda alla våra kunder på bästa sätt och du får även möjligheten att skapa nya relationer.

Personen vi söker har med fördel erfarenhet från försäljning, bygg- eller mätbranschen. Du kan ha arbetat inom branschen som mätningstekniker/utsättare, anläggare, platschef eller säljare. Du bör vara tekniskt lagd samt ha goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift då utbildning och kundkontakt sker både på engelska och svenska.
Vi erbjuder attraktiva anställningsvillkor samt tjänstebil och det är ett krav att inneha B-körkort. I tjänsten förekommer det några övernattningar per år.

Trimtec arbetar för en jämn könsfördelning och vi önskar gärna bli ännu fler kvinnor i vårt företag.

Sök tjänsten idag!
Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår personalansvarig Anna-Carin Klaar på tel. 08-633 63 87, anna-carin.klaar@trimtec.se eller vår regionchef Magnus Stenberg på tel. 08-754 93 93, magnus.stenberg@trimtec.se

Vi ser gärna en ansökan med CV till ansokan@trimtec.se senast den 15 augusti. Har du inget färdigt CV, kontakta oss så tar vi en första muntlig kontakt.

Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du ansöker snarast och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Om Trimtec
Trimtec är en auktoriserad distributör för Trimble i Sverige vilket är ett världsledande företag inom tillverkning av GPS/GNSS, totalstationer, laser och mjukvaror.

Vi säljer, servar och supporterar totalstationer, GPS/GNSS, bygg & anläggningslaser samt mättillbehör till branschen. Trimtec finns idag på åtta orter och vi är drygt 45 anställda, från Malmö till Umeå vilket innebär att vi är ett företag med många kompetenser inom försäljning, service och support.

Annonsen som pdf