För att erhålla och bibehålla auktorisation av Trimble ställs
löpande mycket höga kompetenskrav inom bland annat teknik,
affärsverksamhet, service, support och utbildning.

Trimble integrerar ett flertal positioneringstekniker inom GNSS, laser, optisk teknologi och tröghetsnavigering med tillhörande programvara, trådlös kommunikation och tjänster för att tillhandahålla kompletta affärsmässiga lösningar. De integrerade lösningarna ger användare möjlighet att samla in, bearbeta och analysera komplex information snabbare och enklare, vilket leder till högre produktivitet, effektivitet och lönsamhet.

Trimbles produkter används i över 150 länder runt hela världen. Anställda i mer än 35 länder servar och supportar användarna via ett kompetent nätverk av återförsäljare och distributörer.

I över 35 år har Trimble skapat unika positioneringsprodukter som hjälper användare att utveckla sina verksamheter. Portföljen innehåller över 1000 patent och utgör basen för det bredaste utbudet av positioneringsmöjligheter i branschen. Trimble förstärker sin organiska produktutveckling med strategiska förvärv i syfte att föra ut den senaste positioneringsteknologin till en bredare marknad.