Kundvagnsikon Webbshop
character

Trimtec erbjuder funktionsavtal till användare av en rad olika produkter och programvaror.

För att teckna funktionsavtal ska användaren ha genomgått Trimtecs grundutbildning eller på annat sätt
inhämtat motsvarande kunskaper.

Funktionsavtal

Ett funktionsavtal är knutet till licensnummer. I detta ingår nu även det tidigare supportavtalet som var kopplat till användaren. Nu ingår alltså support och ni har alltid tillgång till de senaste uppdateringarna av mjukvaran som används. Det finns också tillgång till Trimble Connect för att överföra filer via molnet eller varför inte flytta med mjukvaran on ni väljer att uppgradera er hårdvara?”

Teckna avtal:

Vill du teckna ett funktionsavtal eller har frågor kring detta, ring eller skicka ett mail så kontaktar vi dig.

Funktionsavtal Trimble Access