Kundvagnsikon Webbshop

Trimtec Användar Konferens – TAK2017 närmar sig!
15-17 november på Yasuragi hotell, Stockholm

Christer Fuglesang

Arbeta och leva i rymden

I hans föreläsning får vi följa med på hans resor ut i rymden och om allt som sker i en rymdraket. Fuglesang berättar med saklighet och engagemang om hur rymdresorna gett honom nya perspektiv, på vår planet och på jordelivet. Fuglesang som medverkat i två rymdfärder berättar också om flera av de forskningsprojekt som utförs under rymdfärderna. Att vara astronaut är att vara försökskanin då det görs olika tester nästan dagligen.

Som Sveriges ende astronaut är Christer Fuglesang en unik föreläsare som får dig som åhörare att spänna öronen lite extra och känna luft under vingarna!

Tectyl

Tectyl är ett fyrmannaband med klassisk sättning, två gitarrer, bas och trummor som spelar klassiska rockpärlor från främst 60 och 70-talet men också 80 och 90-tal och någon enstaka 2000-talare. Det finns låtar så det räcker för en hel kväll och natt.
En Tectylbehandling med garanterad igenkänningsglädje.

Tectyl underhåller första kvällen, onsdag 15 november kl 21.00

Några kommentarer från besökare på senaste TAK (2014):

”Mycket trevlig konferens, med många bra föreläsningar. Ser fram emot 2017”

”Tack för en välorganiserad också trevlig konferens. Tips och trix var en positiv del. Nu blir det hem och kalibrera”

”Mycket bra event. Givande och intressanta föreläsningar. Roligt med grupparbete att få möjligheten att påverka utformningen av ett hjälpmedel (inmätning av rör). Få möjlighet att träffa andra i samma bransch och diskutera och ha roligt.”