Logo 2 Kundvagnsikon Webbshop

Trimtec Användar Konferens – TAK2020 närmar sig!
11-13 november 2020 på Hotel Skansen i Båstad

Om TAK

2004 arrangerade vi för första gången TAK, Trimtec Användar Konferens, tillsammans med våra leverantörer. Vi fortsatte med det lyckade och uppskattade konceptet 2008, 2011, 2014 samt senast 2017, på det fantastiska konferenshotellet Yasuragi, vackert beläget i Nacka.

TAK2020 äger rum 11-13 november 2020 på Hotel Skansen i Båstad, det vackra tennismeckat, som erbjuder alla tänkbara bekvämligheter, såsom ett nyrenoverat spa och ett unikt kallbadhus. 

Vad kostar det att delta i konferensen? 

 • Tre dagars konferens inkl övernattning i enkelrum 7 800 kr
 • Tre dagars konferens inkl övernattning del i dubbelrum 6 900 kr
 • Tre dagars konferens utan övernattning 5 500 kr
 • Dagpass tors inkl förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika 3 900 kr
 • Student tors inkl förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika 600 kr

Anmälan öppnar snart, så sätt en ”save the date” i kalendern och håll utkik! Early birdrabatt på 10% får du som anmäler dig senast den 30 juni och vi lottar ut en Ipad bland alla som anmäler sig innan den 31 maj.

 

Varför ska just du åka på TAK?

 • Utbildningar (kursintyg utfärdas) Obs, först till kvarn!
 • Intressanta föredrag från kunder och partners
 • Utställning med nyheter inom bl a  mixed reality 
 • Nätverkande med Trimtec, Trimble och branschkollegor
 • Inspirationsföreläsning
 • Överraskningar (ja, allt kan vi ju inte berätta nu…)

   

Vad händer på TAK?

Under de tre dagarna kommer ett stort antal presentationer hållas av både svenska och internationella talare. Under konferensen kommer det även att bli inspirerande inslag av föreläsare utanför branschen. Det kommer också att finnas ett flertal utbildningar i programmet (kursdiplom utfärdas).

I utställningen har du möjlighet att träffa våra partners inom Trimblefamiljen och se hur de olika delarna av Trimble hänger ihop i ett flöde, med ett brett spektra inom mjukvaror, som hårdvaror och mixed reality. 

På kvällarna samlas vi för gemensamma middagar med underhållning. Den sociala delen är mycket viktig eftersom det är nu man verkligen kan lära känna andra människor som delar samma intressen.

Detta är ett unikt tillfälle för både dig som vill få en tydligare uppfattning om moderna tekniska lösningar och metoder samt för dig som i detalj vill diskutera frågor med flera av världens kunnigaste experter. Du kommer även ha möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med folk från såväl vår som andra branscher och inte minst uppleva några givande och roliga dagar.

 

Några kommentarer från besökare på senaste TAK (2017):

”Trevligt Aktuellt Kunskapsinspirerande”

”Bästa konferensen jag varit på, dock den första med TAK.”

”TAK är det trevligaste eventet i branschen!”

”Fantastiskt bra, skitkul helt enkelt!”