Kundvagnsikon Webbshop

Trimtec Användar Konferens – TAK2020 närmar sig!
11-13 november 2020 på hotel Skansen i Båstad

Om TAK

2004 arrangerade vi för första gången TAK, Trimtec Användar Konferens, tillsammans med många av våra leverantörer. Vi har hittills genomfört fem stycken, TAK2004, TAK2008, TAK2011, TAK2014 samt TAK2017 och de har varit väldigt uppskattade av våra kunder och leverantörer. Den senaste gick av stapeln på det fantastiska konferenshotellet Yasuragi, vackert beläget i Nacka.

TAK2020 äger rum 11-13 november 2020 på Hotel Skansen i Båstad, som erbjuder ett unikt kallbadhus och allt som är viktigt för att göra din vistelse minnesvärd, både professionellt och privat.

Vad kostar det att delta i konferensen? Från 6 900 kr för del i dubbelrum och 7 800 kr för enkelrum. 

Anmälan öppnar i april 2020, så sätt en ”save the date” i kalendern och håll utkik!

 

Vad händer på TAK?

Under de tre dagarna kommer ett stort antal presentationer hållas av både svenska och internationella talare. Under konferensen kommer det även att bli inspirerande inslag av föreläsare utanför branschen. Det kommer också att finnas ett flertal utbildningar i programmet.

I utställningen har du möjlighet att träffa våra leverantörer med Trimble i spetsen samt även en del av våra övriga samarbetspartners och se deras sortiment av såväl produkter som tjänster. Vi kommer även att ha produktdemonstrationer och ge dig möjligheten att själv prova utrustningarna i skarpt läge.

På kvällarna samlas vi för gemensamma middagar med underhållning. Den sociala delen är mycket viktig eftersom det är nu man verkligen kan lära känna andra människor som delar samma intressen.

Detta är ett unikt tillfälle för både dig som vill få en tydligare uppfattning om moderna tekniska lösningar och metoder samt för dig som i detalj vill diskutera frågor med flera av världens kunnigaste experter. Du kommer även ha möjlighet att dela med dig och utbyta erfarenheter med folk från såväl vår som andra branscher och inte minst upplev några givande och roliga dagar.

Några kommentarer från besökare på senaste TAK (2017):

”Trevligt Aktuellt Kunskapsinspirerande”

”Bästa konferensen jag varit på, dock den första med TAK.”

”TAK är det trevligaste eventet i branschen!”

”Fantastiskt bra, skitkul helt enkelt!”