TAK2017

2004 arrangerade vi för första gången TAK, Trimtec Användar Konferens, tillsammans med många av våra leverantörer. Vi har hittills genomfört fyra stycken, TAK2004, TAK2008, TAK2011 samt TAK2014, och de har varit väldigt uppskattade av våra kunder och leverantörer. Den senaste gick av stapeln på det fantastiska konferenshotellet Stenungsbaden Yacht Club i Stenungsund, vackert beläget vid Bohusläns kust.

Och nu är det dags igen…

TAK2017 äger rum 15-17 november 2017 på Yasuragi Konferenshotell i Stockholm i unik japaninspirerad miljö, och erbjuder allt som är viktigt för att göra din vistelse minnesvärd, både professionellt och privat.

Under de tre dagarna kommer ett stort antal presentationer hållas av både svenska och internationella talare. Under konferensen kommer det även att bli inspirerande inslag av föreläsare utanför branschen. Det kommer också att finnas ett flertal utbildningar i programmet.

I utställningen har du möjlighet att träffa våra leverantörer med Trimble i spetsen samt även en del av våra övriga samarbetspartners och se deras sortiment av såväl produkter som tjänster. Vi kommer även att ha produktdemonstrationer och ge dig möjligheten att själv prova utrustningarna i skarpt läge.

På kvällarna samlas vi för gemensamma middagar med underhållning. Den sociala delen är mycket viktig eftersom det är nu man verkligen kan lära känna andra människor som delar samma intressen.

Detta är ett unikt tillfälle för både dig som vill få en tydligare uppfattning om moderna tekniska lösningar och metoder samt för dig som i detalj vill diskutera frågor med flera av världens kunnigaste experter. Du kommer även ha möjlighet att dela med dig och utbyta erfarenheter med folk från såväl vår som andra branscher och inte minst upplev några givande och roliga dagar.

Vi ser fram emot ditt deltagande. Boka in dagarna tre, 15-17 november, redan nu!

Anmälan startar 30 april.

Anmäl dig senast 31 maj så deltar du i utlottningen av en iPad.

10% rabatt vid anmälan senast 30 juni, 5% vid anmälan senast 31 augusti.

Vi ses på TAK2017!