Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Fältdatorer

Behöver ni tillgång till kraftfulla och flexibla fältdatorer med integrerade GNSS-funktioner? 

Vi på Trimtec har ett brett utbud av fältdatorer från Trimble. Fältdatorerna finns i varianter med både större skärmar för tydliga presentationer, och mindre flexibla, ergonomiska varianter. Användningsområdena inkluderar både inmätning, utsättning, skanning och GIS-datainsamling.

Du bestämmer själv om du vill hyra fältdatorerna eller investera och köpa utrustningen direkt. Om du väljer att hyra först, har du alltid möjlighet att köpa det du hyrt i efterhand!

Fältdatorer – kraftigt robusta eller små och smidiga 

Trimtec erbjuder en av Sveriges största hyresparker med uppdaterade fältdatorer, för all typ av datainsamling, utsättning och med smidig synkronisering med mobila enheter.

 • Trimble T100
  Snabb och kraftfull processor.  Stor 10,1 tums skärm som är läsbar i solljus.
 • Trimble T10x 
  Fältdator som kombinerar stor skärm med integrerade GNSS-funktioner.
 • Trimble TDC600
  Den nya Trimble® TDC600 + Trimble Access 2020 software ger dig en ergonomisk kombination av både fältdator och smartphone.
 • Trimble TSC7
  En effektiv och snabb fältdator, idealisk för både fältarbete och skanning. 
 • Trimble TSC5
  En androidbaserad fältdator för alla väder. 5 tums skärm, mekaniskt tangentbord och låg vikt gör den till en naturlig ersättare för TSC3.

Hyr eller köp fältdatorer genom oss på Trimtec

Vill ni hyra fältdatorer? Här hittar du formuläret!
(Om ni så önskar finns det alltid möjlighet att köpa det ni hyrt i efterhand, till ett rabatterat pris.)

Vill ni köpa era fältdatorer direkt? Här hittar ni er inmätningsutrustning med fältdatorer från Trimble, direkt i vår webbshop.

Vill ni veta mer om hur Trimtec kan hjälpa er med slitstarka och moderna fältdatorer eller annan mätutrustning, för just era behov? Kontakta oss gärna!