Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Trimble R12i – GNSS-system att hyra eller köpa

 Trimble R12i är ett GNSS-system som underlättar vid mätningar i svårtillgängliga områden som exempelvis inne under träd, vid höga byggnader eller i riskabla miljöer. Trimble ProPoint har Trimbles banbrytande signalhantering, som beräknar positioner via systemets 672 kanaler och som samtidigt  ger ett förbättrat skydd mot störningar av exempelvis magnetiska fält och ”multipath”-signaler. 

GNSS-system med många fördelar

Trimble ProPoint har stöd för alla tillgängliga och framtida GNSS-signaler. Fler fördelar med Trimble R12i är exempelvis: 

  • Trimble TIP TILT teknologi, är en IMU-baserad lutningskompensator som både är kalibreringsfri och immun mot magnetisk störning. 
  • Med Trimble R12i’s ”TIP” kan du fokusera på stångspetsens läge utan att behöva kontrollera nivelleringen av stången. TIP ger dig möjlighet att mäta in punkter på platser som tidigare var utmanande, som t ex på kanten av öppna schakt utan att äventyra din personliga säkerhet.
  • Trimble TIP är alltid inkopplad (om du inte fysiskt stänger av funktionen) och håller koll på stånglutning i realtid. Trimble TIP har inbyggd övervakning av IMU´n som varnar om orienteringen tappas. Via Trimble Access (Trimbles fältprogramvara) sparas och redovisas alla Trimble TIP data för varje inmätt punkt som position (x,y,z), lutning, orientering, GDOP, PDOP mm.

Se även vårt GNSS-system Trimble R12. Är du intresserad av att hyra ett Trimble R12i GNSS system? Här hittar du vårt hyresformulär!

 

Tveka inte att ta kontakt med oss på Trimtec! 

Vill du veta mer, eller begära en offert? Välkommen att ta kontakt med oss på Trimtec!