Logo 2 Fjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Trimble R12i

Trimble R12i är ett GNSS-system som levereras med:

  • Trimble ProPoint GNSS Technology, en teknologi som ger en oöverträffad GNSS-prestanda, under svåra GNSS-förhållanden, som inne under träd eller vid höga byggnader. Trimble ProPoint har Trimbles banbrytande signalhantering, som beräknar positioner via sina 672 kanaler och ger ett förbättrat skydd mot störningar och ”multipath” signaler. Trimble ProPoint har stöd för alla tillgängliga och framtida GNSS-signaler.
  • Trimble TIP TILT teknologi, är en IMU-baserad lutningskompensator som både är kalibreringsfri och immun mot magnetiskstörning.
  • Med Trimble ”TIP” kan du fokusera på stångspetsens läge utan att behöva kontrollera nivelleringen av stången. TIP ger dig möjlighet att mäta in punkter på platser som tidigare var utmanande, som t ex på kanten av öppna schakt och utan att äventyra din personliga säkerhet.
  • Trimble TIP är alltid inkopplad (om du inte fysiskt stänger av funktionen) och håller koll på stånglutning i realtid. Trimble TIP har inbyggd övervakning av IMU´n som varnar om orienteringen tappas. Via Trimble Access (Trimbles fältprogramvara) sparas och redovisas alla Trimble TIP data för varje inmätt punkt som position (x,y,z), lutning, orientering, GDOP, PDOP mm.

Läs mer här