Kundvagnsikon Webbshop

Är du Trimtecs nya servicetekniker?

Vi söker en ansvarsfull och engagerad servicetekniker till vårt kontor i Umeå. En av våra kollegor kommer att gå i pension och vi söker därför en ersättare. I serviceteamet på Trimtec finns det en servicechef och tio servicetekniker, vilket gör att du kommer tillhöra ett glatt och trevligt gäng med stor gemenskap. Rollen är väldigt varierad och du kommer att möta och hjälpa våra kunder. Har du ett tekniskt intresse och trivs med att etablera nya kontakter kan det här vara den rätta utmaningen för dig!

Vad kommer rollen som servicetekniker att innebära?
Du kommer att möta våra kunder på vårt kontor när de kommer till oss för att serva instrument, köpa tillbehör eller hyra instrument. Rollen innefattar även försäljning på plats på kontoret. När kunderna lämnar instrument på service kan det innebära allt ifrån reparation, kalibrering, programuppdatering av mjukvaror till eventuell felsökning. Kunderna kommer också till oss för att hålla sig uppdaterade på nyheter inom mätning och då är det viktigt att vara lyhörd för vad kunden söker och hjälpa dem. Vi har även en säljare på kontoret som ansvarar för den övergripande försäljningen och tillsammans hjälper ni kunderna på bästa möjliga sätt. Våra kunder hyr även utrustning från oss och då ansvarar du för att hitta bästa lösningen för kunden och förbereda utrustningen inför hyresperioden. När kunden sedan återlämnar utrustningen säkerställer du att kunden får den hjälp som behövs med filhantering samt att utrustningen återställs och förbereds inför nästa kund. I rollen certifieras du löpande via kurser som hålls både på svenska och engelska, vilket gör att du behöver ha goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska.

Vem är det vi söker?
Vi tror att du är en händig person som tidigare har arbetat med service och har ett stort teknikintresse. Du behöver ha datavana då våra produkter kräver filhantering, konfigureringar och löpande uppdateringar. Det är meriterande med elektronikkunskap då vissa instrument kräver fördjupad kontroll vid service.

Eftersom vi tillmötesgår kundernas olika behov blir dagen väldigt varierad och det krävs att du är flexibel, serviceinriktad och anpassar dig efter kundernas behov. Du har stor kundkontakt och samarbetar med kollegor, vilket gör att du behöver vara social och framåt i ditt sätt att bemöta kunder och kollegor samtidigt som du behöver ha fokus och arbeta organiserat.

Sök tjänsten idag!
Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår personalansvarig Anna-Carin Klaar på tel. 08-633 63 87,anna-carin.klaar@trimtec.se eller
kom förbi kontoret och prata med Hasse Johansson. (090-17 65 82).

Vi ser gärna en ansökan med CV till info@trimtec.se senast den 25 februari. Har du inget färdigt CV, kontakta oss så tar vi en första muntlig kontakt.
Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du ansöker snarast och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Om Trimtec
Trimtec är en auktoriserad distributör för Trimble i Sverige.

Vi säljer, servar och marknadsför Totalstationer, GPS/GNSS, bygg & anläggningslaser samt mättillbehör till branschen. Trimtec finns idag på åtta orter och vi är drygt 45 anställda, från Malmö till Umeå vilket innebär att vi är ett företag med många kompetenser inom service, support och försäljning.

Trimble är ett världsledande företag inom tillverkning av GPS/GNSS, Totalstationer, Laser, mjukvaror och maskinstyrning.

Servicetekniker Umeå