Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Var är du född och var bor du?
Jag är född och uppvuxen i Skövde, efter studenten flyttade jag till Österrike en sväng för att klippa navelsträngen från föräldrarna och växa till mig lite som människa vilket var väldigt nyttigt. Flyttade sedan till Karlstad för att läsa på Universitetet. Efter studierna landade jag på mitt första arbete i Norrköping där jag blev kvar i 8 år innan jag flyttade till centrala Göteborg 2015 och bor numera i den lilla byn Inseros utanför Lindome.

Vad har du för utbildning?
Jag har en Högskoleingenjörsexamen som GIS ingenjör, med inriktning på mätning och hamnade snabbt mer nischat inom flygbranschen med början på Luftfartsverket där jag fick ett PPL (privat pilot licens). 2019 gick jag Drönarutbildningen på flygskolan i Ljungbyhed.

Var jobbade du senast och vilken roll hade du där?
Kommer senast från flygplatsbranschen där jag arbetade som expert inom flygplatsmätning och flygplatsplanering på Swedavia. Arbetet kunde innebära allt ifrån att vara behjälplig med mättekniska frågor, koordinat och karthantering till att själv utföra inmätningar och utsättningar, mycket Cadhantering har det varit under årens gång.

Var även ansvarig kursledare i utbildningen Hinderbegränsandeytor som är det jag arbetat med längst tid både när det gäller inmätning kring dessa men även utredningsfrågor kring hinder på och kring flygplatser. Hanterade även en del flygplaneringsrelaterade frågor och utveckling inom den operativa driften såsom optimering kring turnaround processer på medelstora flygplatser till utbildning på att köra nya bryggor vid gaterna.

Vilken roll ska du ha hos Trimtec?
Min huvudroll kommer att vara som säljare i region Väst

Vad gör du på fritiden?
På fritiden så försöker jag att aktivera mig med diverse idrotter, för tillfället är det Innebandy, Frisbee, TRX och cykling som gäller får se om jag kommer igång igen med hockeyn framigenom. Vintertid åker jag gärna utför och på längden både skidor och snowboard. Är alltid öppen för nya utmaningar, under coronaperioden blev det en del Padel som för många andra.

Sjunger även i Kentkören i Göteborg. Går gärna på konserter och evenemang samt samlar på öl, är en besvärlig jäkel som gärna provar något jag inte druckit förut helt enkelt. Utöver det så blir det en hel del projekt med huset i stort och smått och allt vad det innebär, i nuläget är det att färdigställa det gamla förrådet som jag gjort om till gäststuga, då jag bor väldigt litet och inte så stort tillsammans med min Katt, Kattis.