Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Trimtecgruppens senaste talang heter Calle Markowicz och börjar som personalansvarig med placering i Kista. Varmt välkommen! Här berättar han lite om sig själv:

Jag är född och uppvuxen i småländska Älmhult som nog är mest känd som IKEAs hemort. Efter gymnasiet pluggade jag engelska och psykologi i Karlskrona i väntan på att komma fram till vad jag ville jobba med.

Jag flyttade efter detta upp till Stockholm och efter några år inom yrkeslivet blev jag erbjuden en tjänst som konsultchef och kände direkt att det var inom personalområdet jag ville vara. Jag hann med drygt sju år som konsultchef innan jag gick över till mer renodlade HR-tjänster där jag har varit de senaste sex åren, bl.a. som HR-administratör och HR-generalist inom både den offentliga och privata sektorn.

Min senaste tjänst har varit inom rekrytering och bemanning på Försäkringskassan och det har varit spännande att få vara del av en så stor och samhällsviktig organisation.

I min roll som HR-generalist på Trimtec ser jag verkligen fram emot att få lära känna organisationen och personalen på djupet.

Jag trivs som bäst när jag får jobba brett inom HR- och personalområdet, men ska man nämna exempel på några specifika delar tycker jag att det är både spännande och viktigt med digitalisering, automatisering och utveckling av processer.

Min största passion i livet är att resa och få möta andra kulturer och människor. Jag är även väldigt förtjust i mat, både att laga och äta. Detta har osökt lett till ett återfunnet motionsintresse, jag ger mig gärna ut på löprundor eller spelar badminton och padel.