Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Vad har varit det bästa med de här tio åren?
Otroligt vad tiden går fort. För tio år sedan så började jag som säljare på Trimtec. Kontoret låg då i Partille och i början var det bara jag som höll ställningarna. Idag så hittar ni oss i Västra Frölunda med 8 stycken anställda med siktet på att fortsätta växa.

För min egen del så har jag idag som regionchef ansvaret för säljarbetet i Region Väst. Arbetsdagarna innehåller mycket teknik vilket alltid har varit ett stort intresse. Det är imponerande att se hur fort utvecklingen sker när det gäller tex GNSS och laserscanning och branschen ser helt annorlunda ut idag än om man jämför med när jag började.

Men vad är teknik om man inte lägger till det mänskliga elementet. Det är framför allt det som gör det så kul. Både härliga kollegor som brinner för sitt arbete men inte att glömma, och det blir så tydligt när man reflekterar över åren som gått, så har vi alla kunder som bidrar med mycket glädje och intressanta möten.

Jag känner mig lyckligt lottad som får arbeta i ett bolag som växer och utvecklas i den takt som Trimtec gör. Korta beslutsvägar och en stor möjlighet att vara med att påverka är faktorer som bidrar till ett levande arbetsklimat som ger mig möjlighet att utvecklas i min yrkesroll men också som människa. Det ska bli mycket spännande att se vart någonstans vi befinner oss om vi hoppar fram ytterligare tio år.