Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Var är jag född och var bor jag:
Jag är född och uppvuxen i Vadstena. Östgöte till uppväxten, och stor del av mitt liv men norrlänning i blodet. Har bott i Uppsala i 11 år. Flyttade till Linköping 2000, och sedan något år tillbaka så håller jag mestadels till i Örebrotrakten, närmare bestämt Glanshammar.

Utbildning och var jobbade jag senast:
Jag har en Filosofie magisterexamen i Arkeologi, (Nordeuropeisk), med Antikens kultur och Historia som övriga ämnen. Jag har sedan ungefär 1993 varit inom arkeologin och jag kan titulera mig som Arkeolog under mer än 20 år. Sedan 2015 har jag varit Systemförvaltare/IT arkeolog/GIS arkeolog på Arkeologernas Teknikenhet.

Som Systemförvaltare/IT arkeolog/GIS arkeolog på Arkeologerna har jag haft ansvar för våra mätinstrument/hyresinstrument och all teknisk utrustning som arkeologen har med sig ut i fält. En till två dagar i veckan har jag som oftast också suttit i supporten för Arkeologernas dokumentationssystem Intrasis. Ett specialistområde för mig inom Arkeologerna har också varit fotoskanning (SFM) och dokumentation genom drönarflygning.

Roll på Trimtec:
Teknisk säljare i delar av Östergötland, södra Mälardalen och bort mot Örebrotrakten.

Fritiden:
Spenderar jag gärna med min sambo och mina barn/bonusbarn. Båda mina barn har visserligen passerat 20 och vi bor egentligen på olika orter nu för tiden, men det är mycket värt att träffa de så mycket det går. Jag är gärna ute i naturen, men kollar så ofta det går på Indycar och gärna Formel 1 (vilket kan krocka med svampplockningen på söndagarna…). Hejar vilt på våra svenskar i Indycar när det är racehelg! Jag tycker mycket om att spela squash, även om det blir lite sällan nu för tiden. Jag kopplar gärna av med en bra bok och tycker mycket om utflykter eller att resa, gärna till Rom 😊 (eller helst varma länder).