Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Var är du född och var bor du?
Jag är född i Värmland och kom till Stockholmsområdet i 20-års-åldern och bor nu i Solna. Jag trivs bra där för det är nära till det mesta men finns även en del grönska och vatten. Jag bor tillsammans med min yngsta dotter. Min äldsta dotter pluggar i Lund.

Utbildning/examen/titel/yrke?
Jag har läst internationell marknadsföring och har en ekonomie kandidat i företagsekonomi med inriktning marknadsföring. Jag har jobbat med en massa olika saker; försäljning, inköp, eftermarknad och de senaste 15 åren mer eller mindre enbart med marknadsföring. Det är det jag tycker är roligast och brinner för, även om det andra har varit roligt också.

Var jobbade du senast, roll?
Jag har nu senast jobbat 5 år som marknadschef på ett finskt företag som heter Kamux och som köper och säljer begagnade bilar. Jag ansvarade för marknadsföringen i Sverige.

Vilken roll ska du ha hos Trimtec?
Jag kommer att jobba med Helena med marknadsföring.

Vad gör du på fritiden?
Jag tycker om djur, framför allt hundar, men har ingen hund just nu. Jag har under flera år jobbat som volontär och räddat hemlösa hundar så kanske att förr eller senare ännu en hemlös hund får hem hos mig😍. I mellantiden tar jag hand om grannarnas hundar ibland. Jag är en rätt kreativ person som renoverar när ork och behov finns, jag målar lite ibland, framför allt akvarell, inte bra men det är som meditation för mig. Jag tycker också om att sy egna kläder. Därtill är jag lite anglofil och kollar gärna på engelska deckare. Jag tycker om att plantera och har några pallkragar på baksidan som jag odlar i.