Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop
character

Funktions- och serviceavtal

Trimtec erbjuder funktionsavtal till användare av en rad olika produkter och programvaror samt serviceavtal till ett stort antal produkter.

Funktionsavtal

Trimtec erbjuder funktionsavtal till användare av en rad olika produkter och programvaror.

För att teckna funktionsavtal ska användaren ha genomgått Trimtecs grundutbildning eller på annat sätt inhämtat motsvarande kunskaper.

Ett funktionsavtal är knutet till licensnummer. I detta ingår nu även det tidigare supportavtalet som var kopplat till användaren.
Nu ingår alltså support och ni har alltid tillgång till de senaste uppdateringarna av mjukvaran som används.

Se detaljer kring varje avtal på länkarna nedan:

Funktionsavtal Trimble Access

Funktionsavtal Trimble Business Center

Teckna avtal:

Vill du teckna ett funktionsavtal eller har frågor, ring 0771-622100 eller skicka ett mail till support@trimtec.se så kontaktar vi dig.

 

Serviceavtal

Genom att teckna serviceavtal kommer dina mätsystem kontinuerligt kallas in för kontroll för att säkerställa produktens specifikationer och funktionalitet. Mjukvaruppdateringar sker till senaste möjliga version om inget annat önskas.

Du kommer givetvis överens med oss om lämplig dag då du kan undvara instrumentet. Sannolikt innebär regelbunden service enligt avtalet också att framtida reparationskostnader kommer att hållas nere.

Servicenivåer:

Beroende på utrustning och jobbsituation kan olika servicenivåer vara aktuella. Genom att utnyttja Trimtecs högre servicenivå kommer tiden du är utan din utrustning att minskas! För att passa in sin utrustning i en planerad servicerutin rekommenderar vi våra kunder att teckna vårt serviceavtal samt välja lämplig servicenivå.

Se detaljer om serviceavtal via länken nedan:

Serviceavtal

Teckna avtal:

Vill du teckna ett serviceavtal eller har frågor kring detta, kontaktar du ditt närmsta servicekontor. Vi upprättar då tillsammans med dig ett lämpligt avtal för dina produkter.