Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop
character

Serviceverkstad

Servicepersonalen är vår allra viktigaste resurs. Våra försäljare
finner nya kunder, vår service och support behåller dem. Du når våra servicetekniker genom att välja respektive kontor i växeln på 010-207 84 00

Alla våra mätutrustningar bygger på mycket avancerad teknik och är tillverkade med de strängaste krav. Som användare förväntar du dig en hög precision och tillförlitlighet år efter år. För att kunna leva upp till det behövs en regelbunden och kvalificerad service och översyn. En olycka kan hända med reparation som följd. Även om inget händer är det på sin plats med översyn och kalibrering med jämna tidsintervaller. Ofta är nyinvesteringen i nivå med en ny bil, och ingen skulle väl strunta i att åtminstone byta olja och filter då och då. Eller hur? En regelbunden service och översyn minskar risken för oönskade och kostsamma stillestånd samt förlänger livslängden på din utrustning avsevärt. Vid en nyinvestering kan vi dessutom med hjälp av vår detaljerade servicedokumentation uppskatta vad inbytesinstrumentet är värt.

Trimtec har certifierade serviceverkstäder vid samtliga kontor i Umeå, Sundsvall, Stockholm, Karlstad, Göteborg och Malmö. Våra servicetekniker är utbildade av Trimble till den högsta utbildningsnivån utanför Trimbles egna fabriker.

De flesta reparationerna kan våra tekniker klara av ganska omgående. Vi har ett stort lager med reservdelar och jobbar hårt för att du inte skall behöva vara utan utrustning längre än nödvändigt. I mån av tillgång kan vi erbjuda att hyra en ersättningsutrustning. Servicechef är välrenommerade Peter Lindgren, en mycket erfaren och kunning man som alltid sätter kunden i första rummet. Prata med honom om serviceavtal, en klok investering.

Vi har ett nära samarbete med Trimbles fabriker och support. Det betyder i sin tur att vi snabbt och effektivt kan få hjälp i specialfall.

Stockholm

Finlandsgatan 14, 164 74 Kista

men
Peter Lindgren Servicechef +46 (0)8-633 63 84
men
Tony Isaksson Servicetekniker +46 (0)8-633 63 83
men
Jurgen Loheman Servicetekniker +46 (0)8-633 63 82
men
Mikael Saur Service/Innesälj +46 (0)8-633 63 86

Umeå

Kylgränd 6, 906 20 Umeå

men
Joel Hällsten Servicetekniker +46 (0)90-17 65 84

Karlstad

Frögatan 2, 653 43 Karlstad

Göteborg

Gruvgatan 35B, 421 30 Västra Frölunda

Malmö

Kabingatan 11, 212 39 Malmö

Skicka serviceförfrågan!

Boka Service

Serviceavtal

Skicka Gods

Hjälpcenter