Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop
character

Supporten är din bästa vän!

Vi som ansvarar för supporten är Mikael Gjertz, Birgitta Johansson, Per Söderberg, Anders Hägglund, Witold Urbas och Torsten Niegmann. Du når oss på  0771-622 100

 

Vi har alla mångårig erfarenhet av mätning och av Trimble’s produkter. För de riktigt svåra fallen har vi tillgång till Trimble’s produktspecialister och utvecklare. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver du teckna ett funktionsavtal som du kan läsa mer om nedan.

Funktionsavtal

Trimtec erbjuder funktionsavtal till användare av en rad olika produkter och programvaror.

För att teckna funktionsavtal ska användaren ha genomgått Trimtecs grundutbildning eller på annat sätt inhämtat motsvarande kunskaper.

Ett funktionsavtal är knutet till licensnummer. I detta ingår nu även det tidigare supportavtalet som var kopplat till användaren.
Nu ingår alltså support och ni har alltid tillgång till de senaste uppdateringarna av mjukvaran som används.

Se detaljer kring varje avtal på länkarna nedan:

Funktionsavtal Trimble Access

Funktionsavtal Trimble Business Center

Teckna avtal:

Vill du teckna ett funktionsavtal eller har frågor, ring 0771-622100 eller skicka ett mail till support@ så kontaktar vi dig.

Support
0771-622 100
Växeln
010-207 84 00

Vår ambition är att alltid hjälpa dig som kund så snabbt vi någonsin kan. Vi vet hur viktigt det är eftersom vi själva har stått ute i leran och snögloppet med krånglande utrustning och tajta tidplaner.

Supportteamet

Vi erbjuder dig som har tecknat funktionsavtal teknisk support via telefon eller mail.

För normal teknisk support, maila till support@

För brådskande teknisk support under kontorstid, ring 0771-622 100 eller vår växel och välj 3 för support (Om du blir kopplad till röstbrevlåda beror det på att alla handläggare är upptagna. Lämna ett meddelande så kontaktar vi dig så fort vi kan).

När du behöver support vill vi veta följande: Dina kontaktuppgifter (namn, företag, mailadress, telefon). Vilka produkter ärendet gäller (t ex vilka instrument, mottagare, fältdatorer, serienummer, mjukvaror). Aktuell version av mjukvara och firmware (i förekommande fall). Problembeskrivning, så utförlig som möjligt.

Bifoga också eventuella filer som är berörda av problemet.
För kunder med funktionsavtal ingår även tjänsten ”Fjärrassistans” utan extra kostnad. Med den kan vi på supporten ansluta oss direkt på er utrustning. Ett fantastiskt hjälpmedel!

Supportteamet

Vi ansvarar för supporten

men
Mikael Gjertz Supportchef
men
Birgitta Johansson Support
men
Anders Hägglund Support / Tekniskt säljstöd
men
Per Söderberg Support / Tekniskt säljstöd
men
Witold Urbas Tekniskt säljstöd
men
Torsten Niegmann Tekniskt säljstöd