Logo 2 phoneikonFjärrsupport Sök Kundvagnsikon Webbshop

Trimble VRS Now

Artikelnummer: XXX-XX

Trimble VRS Now erbjuder olika flexibla abonnemang för olika behov. Teckna ett abonnemang i dag för att få snabb, tillförlitlig tillgång till korrektioner över hela Sverige. Vi erbjuder er en helhetslösning med hård och mjukvara samt en rikstäckande Nätverks-RTK tjänst där vi använder alla Swepos stationer samt ett 30-tal egna basstationer.

RTK-tjänster
Nätverks-RTK ger tillräckligt hög noggrannhet för många av de mest krävande tillämpningarna och är branschstandarden för noggrann positionsbestämning med hjälp av satelliter. Här erbjuder vi olika typer av abonnemang, alla priser är inklusive ett data-roaming Sim-kort som använder de största Teleoperatörerna i Sverige för bästa täckning. Inga andra avgifter tillkommer. Vi erbjuder inte bara korrektioner över RTCM formatet utan även de betydligt mer komprimerade formaten CMR + och CMR X för Trimble användare.

DGNSS-tjänster
Tjänsten med differentiell GNSS (DGNSS) innebär korrektioner som ger dig en noggrannhet på under en meter. DGNSS används i många GIS-tillämpningar och i situationer där det som ska mätas in är klart synligt. Här erbjuder vi olika typer av abonnemang,

Tjänsten är märkesoberoende och fungerar med alla fabrikat.